Szertartásvezetés a Velencei-tó környékén

– vagy bárhol, ahol megálmodtad…

Szaniszló Mónika vagyok, kilenc éve anyakönyvvezető két Velencei-tó környéki településen, Sukorón és Zichyújfaluban. Az esküvői szertartások meghitt hangulata, a tóparti és kastélykerti esketések varázslatos világa azóta magával ragadott. Munkám során felismertem, hogy a házasulandó pároknak egyedi, személyes igényeik vannak, így elhatároztam, hogy továbbképzem magam és okleveles szertartásvezető lettem. Mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy mi a különbség anyakönyvvezető és szertartásvezető között. Szertartásvezetőként bármilyen helyszínen, bármelyik időpontban, vasárnap és ünnepnapokon is tarthatok esküvői szertartást. Fontos megjegyezni, hogy ez nem a hivatalos eljárás. Érdemes a szertartás előtt pár nappal anyakönyvvezető előtt megkötni a házasságot, melyet aztán Rátok szabott, személyes hangvételű ceremónia keretein belül erősítünk meg. A célom és szándékom az, hogy ne legyen semmiféle akadálya elképzeléseiteknek a Ti Nagy Napotokon. Abban nyújtok segítséget, hogy esküvőtök olyan legyen amilyennek Ti megálmodtátok!

Engedjétek, meg hogy a számomra nagyon fontos visszajelzésekkel érzékeltessem, hogy miért szerettem bele ebbe a világba és a hivatásomba.

“Mi Kedves Mónikánk!

Nagyon köszönjük, hogy ilyen üde és szép szertartásunk volt! Minden pillanatának örültünk! Köszönjük, hogy örömtelivé tetted mind nekünk, mind a velünk örvendező násznépünknek a szertartást! Tök jól lejött az iwiw-es poén… 🙂

Már hallottuk a visszajelzéseket, hogy dicsértek, hogy szép volt nagyon! Biztos számított a környezet is, de a mosolyod és a kedvességed mindenkinek feltűnt! Volt jó pár ismerősünk, akik csak a polgárin voltak, és mind csak jó élményekkel távoztak!”

Köszönettel: Dia és Ottó

“Kedves Móni! Nagyon szépen köszönjük a munkádat! Igazán felejthetetlenné, meghitté és csodálatossá tetted életünk egyik legszebb napját! Nélküled ez nem lett volna ilyen tökéletes!!! Köszönjük türelmedet, segítőkészségedet és rugalmasságodat is. A továbbiakhoz sok sikert kívánunk és bízunk benne, hogy kapcsolatunkkal statisztikád pozitív oldalát erősítjük;)”

Köszönettel, Kriszta és Attila

''A szerelem egy nagy mosoly, ami akkor jelenik meg az arcodon, amikor a kedvesed melletted van, érzed érintését, hallod a hangját és látod a tekintetét...''